Naše storitve

Uresničujemo vašo vizijo

Spletne strani po meri

Pri Spletkomatu se zavedamo, da ima vsako podjetje svoje želje in zahteve, zato naše storitve temu primerno prilagodimo. Skupaj z vami razvijemo spletno stran, ki odraža vašo edinstveno blagovno znamko in poslovno vizijo, hkrati pa zagotavlja učinkovit način za povečanje vaše spletne prisotnosti in doseganja vaših ciljev.

Dobra spletna stran ni le lep grafični dizajn. Pri izdelavi spletnih strani se osredotočamo na uporabniško izkušnjo, funkcionalnost, zanesljivost in estetiko.

wordpress logo dark
woocommerce logo black
elementor-logo

E-commerce

Naš proces oblikovanja spletne trgovine se začne z raziskavo in strategijo, ki vključuje več korakov: načrtovanje, oblikovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje. S tem določimo ciljno skupino kupcev, tako lahko oblikujemo najboljše spletno mesto, ki jih bo vodilo skozi postopek nakupa.

Za delovanje spletnih trgovin, ki jih gradimo, uporabljamo Woo Commerce zaradi brezhibne integracije WordPressa in uporabniku prijaznega vmesnika. Upoštevamo skladnost PCI glede varnosti in omogočamo druge ukrepe, ki presegajo skladnost s PCI.

woocommerce logo

Optimizacija

Optimizacija je proces izboljšanja vidljivosti in uspešnosti spletne strani v iskalnikiih, kot je google. Cilj optimizacije je doseči višje uvrstitve v rezultatih iskanja, povečati obiskanost spletnega mesta in izboljšati konverzije. Pomembna je identifikacija ključnih besed, ki so relevantne za vaše področje dejavnosti.

Poskrbimo, da bo vaše spletno mesto tehnično optimizirano. To vključuje hitrost nalaganja strani, odzivnost spletnega mesta (spremenjen prikaz glede na različno ločljivost zaslona), uporabo meta oznak, naslovov, podnaslovov, opisov slik in optimizacijo URL-jev.

Vzdrževanje

Z vzdrževanjem spletnega mesta zagotavljamo njegovo optimalno delovanje, varnost in posodobljenost.

Prepustite nam vzdrževanje spletne strani, tako se boste lahko bolj osredotočili na svoje delo.

Spletna stran ne deluje dobro?

Naša ekipa, vam lahko pomaga izboljšati vaše spletno mesto in njegovo učinkovitost.

Posodobljena spletna stran

Za nemoteno in učinkovito delovanje vaše spletne strani je potrebno redno posodabljanje

Varna spletna stran

Nenehno si prizadevamo odstraniti grožnje in zlonamerno programsko opremo na vašem spletnem mestu. Prav tako redno skrbimo za varnostne popravke in s tem zagotavljamo varnost vaše strani.

Ugodno vzdrževanje

Nudimo različne pakete z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Naši paketi so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam različnih podjetij in posameznikov.

Pogovorimo se o vašem
naslednjem poslovnem izzivu!

041 537 515

hello@spletkomat.si

Sledi nam

© 2023 Spletkomat.si – Izdelava spletnih strani & Izdelava spletnih trgovin

Logotip podjetja Spletkomat
Stopite v stik